Dziś mamy 27 lipca 2024, sobota, imieniny obchodzą:
15 września 2023

Pocztówka z moich wakacji. Poznaj laureatów konkursu

Dnia 4 września 2023 roku w Gminnym# Ośrodku Kultury w Dobrczu komisja konkursowa w składzie: Dorota Pater – przewodnicząca oraz członkowie: Anna Kaszubowska, Sandra Lengling-Zielińska, Joanna Jendruszewska oraz Honorata Zielińska-Szuster oceniła prace zgłoszone na konkurs pt. „Pocztówka z moich wakacji”.

Poniżej przedstawiamy listę laureatów:

Kategoria I (5 i 6 latki)
I miejsce : Jul Łaska
II miejsce: Helena Gibas
III miejsce : Lidia Róg

Kategoria II (od 7 do 9 lat)
I miejsce: Szymon Rosiński
II miejsce: Lilianna Krzanowska
III miejsce: Franciszek Gibas

Kategoria III (od 10 do 12 lat)
I miejsce ex aequo: Kajetan Kazek, Oliwia Łaska
II miejsce ex ex aequo Szymon Guzak, Amelia Modlisz
III miejsce: Eliza Róg

Kategoria IV (od 13 do 15 lat)
I miejsce: Zuzanna Pastuszak

Kategoria V (od 16 do 18 lat)
I miejsce Weronika Kazek

Nagrody dla laureatów oraz uczestników wręczone zostaną 10 września 2023 r. podczas Rodzinnego Wydarzenia Plenerowego przy świetlicy wiejskiej w Trzebieniu, o godz. 14.30. Wszystkim serdecznie gratulujemy!

MAteriał: GOK Dobrcz

Oceń artykuł: 4 5

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Okruchy i ciekawostki historii. Opowieści Staropolskiej Wisły

Od Heweliusza do nicponiów z carskich# magazynów.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)